Türk mutfağının vazgeçilemeyen ve geleneksel lezzetlerinde kullanılan yufka, baklava yapımınız için özenle ve incecik açılarak, sofralarınıza ve damaklarınıza lezzet getirmek için hazırlandı.
İçindekiler:
Baklavalık buğday unu, İçme suyu, nişasta, tuz. Koruyucu olarak: potasyum sorbat (E202), kalsiyum propiyonat (E282)
Enerji ve Besin Öğeleri |
100g İçin |
Enerji (kcal/kj) |
289,65 / 1210,74 |
Toplam Yağ (g) |
1,1 |
Doymuş Yağ (g) |
0,46 |
Trans Yağ (g) |
0 |
Karbonhidrat (g) |
60,98 |
Şeker (g) |
0 |
Lif (g) |
1,21 |
Protein (g) |
10,12 |
Tuz (g) |
0,48 |